wat je ook wilt weten

Belangrijke praktijkinformatie

scroll omlaag om meer te lezen

Diversen

 • Betaling
 • Annuleringskosten
 • Reistoeslag
 • Cadeaubonnen

Aanbevelingen

 • De Groene Zuster
 • Beautysalon Bergen

Belangrijke informatie

 • Mijn registratie gegevens
 • Bent u aanvullend verzekerd?
 • Leveringsvoorwaarden
 • Privacy / AVG
 • WKKGZ

Diversen

Betaling

Na afloop van de behandeling ligt de factuur meteen voor je klaar wat je direct na de behandeling dient te betalen met een betaalverzoek of contant. Pinnen is niet mogelijk! Indien je behandeling vergoed wordt, kun je de factuur zelf doorsturen naar jouw verzekering.

Annuleringskosten

Wil je een afspraak annuleren? Dit kan kosteloos tot 24 uur van tevoren. Daarna wordt het consult in rekening gebracht.

Reistoeslag

Eerste 10 kilometer vanaf postcode 1831 BR, €8,00 extra. Daarboven €0,25 per kilometer enkele reis, conform ANWB reisplanner.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn voor elk bedrag of behandeling verkrijgbaar.

Unique-cadeaubon

Aanbevelingen

De Groene Zuster is gespecialiseerd in thermische onderzoeken van het hele lichaam. De borstonderzoeken en borstgezondheid zijn een groot onderdeel van wat ze doen.

De Groene Zuster

degroenezuster.nl

Beautysalon Bergen  is een gezellige en laagdrempelige salon. Welke garant staat voor professionele behandelingen waarbij persoonlijke aandacht en hygiëne hoog in het vaandel staat. Je kunt in de salon terecht voor medische pedicure behandelingen, ontspannende of juist gespecialiseerde gezichtsbehandelingen gericht op huid verbetering en of huid verjonging. Definitief ontharen ( IPL therapie) en vetverwijdering (Cryo therapie).

Beautysalon Bergen

beautysalonbergen.nl

Aanbevelingen

Alles begint met een keuze!

Belangrijke informatie

Mijn registratie gegevens

 • Sandra E. Peereboom
 • Als CAT therapeut HBO + Plato, sta ik geregistreerd als CAT vergoedbaar 3, onder registratienummer: BO nr.: CM3724-19-06-20
 • AGB praktijkcode: 9062187
 • AGB zorgverlenerscode: 90102770

In geval van een nieuwe klacht adviseer ik om eerst je huisarts te raadplegen voor je overgaat tot complementaire therapieën.

Bent u aanvullend verzekerd?

Heb je een aanvullende verzekering voor complementaire zorg/ alternatieve zorg/ natuurgeneeskunde? Dan kun je in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling, afhankelijk bij wie je verzekerd bent. Op deze pagina kun je zien welke zorgverzekeraars complementaire zorg van praktijk Unique vergoeden en welke niet; zoek-een-therapeut. LET OP: niet alle zorgverzekeraars die complementaire zorg vergoeden, vergoeden behandelingen van praktijk Unique; kijk het goed na! De hoogte van de vergoeding verschilt per verzekeraar; kijk op de site van je verzekeraar voor de hoogte van de vergoeding per behandeling.

Leveringsvoorwaarden

CAT-therapeuten werken volgens de GAT-beroepscode. De beroepscode is gebonden aan het GAT-tuchtrecht.
De GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten) is een rijks erkende Wkkgz geschilleninstantie en een tuchtcollege voor de alternatieve zorg. GAT beroepscode. 

Voorafgaand aan de behandeling, dient u een Behandelovereenkomst te ondertekenen. In deze Behandelovereenkomst geeft u aan dat u op de hoogte bent van mijn werkzaamheden als lichaamswerker & massagetherapeut en instemt met de doelstelling van de behandeling. De behandelovereenkomst is gebaseerd op een inspanningsverplichting mijnerzijds. Resultaten kunnen niet worden gegarandeerd, omdat deze sterk afhankelijk zijn van uw eigen activiteiten. Klik hier voor de behandelovereenkomst. Bij het tekenen van de behandelovereenkomst ga je ook akkoord met mijn algemene voorwaarden.

Privacy / AVG

Praktijk Unique spreekt en handelt volgens de privacyregels van de CAT(Collectief Alternatieve Therapeuten) , de dossierplicht en de verplichtingen als gevolg van de WGBO, de Wkkgz en de beroepscode. Wanneer je een afspraak maakt bij praktijk Unique ga je akkoord met de privacyregels die zijn vastgelegd in de privacyverklaring. Klik hier voor de privacyverklaring.

Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ)

Met ingang van 1 januari 2017 heeft de overheid besloten dat je als cliënt van een zorgverlener makkelijk en toegankelijk je klacht moet kunnen delen. Het doel van deze wet is dat je als cliënt feedback moet kunnen geven over de zorg die je ontvangen hebt, zodat de zorgverlener kan leren van je bevindingen en deze kan verbeteren. Deze wet maakt het overzichtelijk wat de stappen zijn die je dient te bewandelen om je klacht kenbaar te maken.

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: GAT geschillen.

CATVergoedbaar-24
GATGeschillen-24

Ik hoop je hiermee voldoende op de hoogte te hebben gebracht. Mocht je vragen hebben over de procedure of de verschillende instanties die hiermee van doen hebben, hoor ik dat graag.