Behandelingen

Zwanger­schaps­massage

De zwangerschapsmassage is een speciale massage die ik u graag aanbied. De massage wordt afgestemd op uw wensen en uw zwangerschap. Tevens wordt er extra aandacht besteed aan die gebieden die tijdens de zwangerschap massage nodig hebben of kunnen gebruiken. Er moet wel sprake zijn van een gezonde zwangerschap. Mocht u een medische klacht hebben overleg dit dan eerst met uw behandelend verloskundige/arts of een zwangerschapsmassage kan en mag. Meldt deze medische klacht altijd vooraf alstublieft!

Zwangerschap is een bijzonder mooie, maar ook intensieve periode in het leven van een vrouw. Tijdens de zwangerschap verandert er veel in het lichaam en wordt het lichaam extra op de proef gesteld. Er zijn fysieke en hormonale veranderingen die invloed hebben op de bloedsomloop. Veel voorkomende lichamelijke klachten zijn pijn in de rug en nek, vocht vasthouden, kramp in de kuiten, bekkenklachten en slecht slapen. Door massage komen lichaam en geest tot rust. De massage laat de zwangerschap bewuster ervaren, waardoor signalen die het lichaam afgeeft duidelijker worden.

Het verbetert de bloedcirculatie en stimuleert het lymfestelsel, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen toegevoerd en afvalstoffen afgevoerd worden bij uzelf en uw kindje.

Naast dat zwangerschapsmassage heilzaam kan zijn om aanwezige klachten te verlichten is het ook een tijd van ultieme ontspanning en verwennerij voor u … en voor uw kindje.

© Praktijk Unique 2022 - Privacy - Built by RW Sites