Behandelingen

Relax & onthaast massage

Het geven van een massage kan uit verschillende invalshoeken gebeuren; vanuit een klacht/symptoom of vanuit een wens/behoefte.

Massage kan afhankelijk van de persoon ook op andere aspecten van zijn/haar welzijn gericht zijn. Daarbij kan men bijvoorbeeld denken aan ontspanning en rust of aan genieten en verwenning.

Een relax en onthaast-massage is bedoeld om te ontspannen. Door de massage en de sfeer er omheen ontspannen niet alleen de spieren maar ook de geest zal zich ontspannen. U bent even weg uit de sfeer van alledag. Even een uurtje helemaal voor u zelf, een moment van rust.

Massagepraktijk Unique biedt 2 soorten onthaast-massages aan:

  • een relax en onthaast massage, waarbij door het uitvoeren van zachte druk op het lichaam, het lijf ontspanning ervaart
  • een relax en onthaast massage, waarbij door het uitvoeren van wat meer stevige druk, de dieper liggende spieren ook beter kunnen ontspannen

De massagetafel is verwarmt zodat u het niet koud krijgt wanneer u op te massagetafel ligt. De massagebehandeling bestaat uit diverse rustige handgrepen waardoor de harde en gespannen spieren zich zullen gaan ontspannen. Ook ontstaat hierdoor een betere doorbloeding in de spieren en worden afvalstoffen uit de spieren versneld afgevoerd. Bij een ontspanningsmassage kan de ademhaling rustiger en dieper worden.

© Praktijk Unique 2022 - Privacy - Built by RW Sites