Behandelingen

Baby­massage

Wat is Babymassage?

Babymassage is puur genieten van uw baby.

Zonder woorden leert u de taal van uw baby te verstaan, lichaamstaal. Masseren is meer dan alleen aanraken, het is contact maken, bijzondere aandacht voor elkaar een rustmoment in de dag. Liefdevolle aanraking is onontbeerlijk voor een evenwichtige gevoelsontwikkeling bij baby’s. Zeker in hun eerste levensfase.

Babymassage geeft rust en is heerlijk ontspannend voor ouder en kind.

 

Wanneer beginnen met babymassage?

De cursus “Contact maken met je kind is bedoeld voor moeders of vaders met baby’s vanaf ongeveer zes weken oud tot acht a negen maanden.

 

Welzijn

De babymassage heeft een positieve uitwerking op baby’s. Zowel blije baby’s als onrustige, gevoelige baby’s die veel huilen maar ook baby’s die de neiging hebben zich te overstrekken. Door de massage worden ze gerustgesteld en ontspannen. Door je baby regelmatig te masseren worden de zintuigen van uw kindje geactiveerd, slaap- en eet-ritme verbeteren en ze krijgen een groter besef van geborgenheid. Het heeft ook een positieve uitwerking op de spijsvertering en de doorbloeding en helpt goed bij eventuele darmkrampjes.

 

Wat krijgt u bij de cursus / cursusduur?

Met de workshop “contact maken met je kind” kan er rekening gehouden worden met het ritme van uw baby omdat we in gezamenlijk overleg een dag en tijd kunnen afspreken.

Bij de lessen ontvangt u een begeleidende reader en massageolie. Tijdens de lessen staat er altijd massageolie klaar die u kunt gebruiken. De lessen worden in een huiselijke sfeer gegeven. In kleine groepjes met maximaal 3 baby’s om iedereen individueel persoonlijke aandacht te kunnen geven. Massagepraktijk Unique biedt ook de mogelijkheid om individuele sessies aan huis te geven. Afhankelijke van de kleintjes en de voeding duren de lessen zo’n 1,5 uur.

Aantal lessen: 3

© Praktijk Unique 2022 - Privacy - Built by RW Sites